Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Call of Duty Multiplayer névszínezés

 

 

Hogyan színezzük nevünket multiplayer játék alatt

 

0= Fekete
1=
Piros
2=
Zöld
3=
Sárga
4=
Kék
5=
Világoskék
6=
Lila
7=
Fehér
8= Nemzetenként változó: Ha amerikai, ha orosz, vagy ha brit vagy.
9= Szürke

II. a színkódok használata:

Az All Seeing Eye programben találni fogtok egy olyan jelet amin egy csavarhúzót és egy kalapácsot láttok.Ez a Beállítások menü.Ha rákattintottatok akkor ki fog hozni egy ablakot,ahol a lapfüleken találtok egy ilyen feliratot:Games.Ezen belül ki kell választani a Call of Duty 2-t.Ha megvan akkor jobbra van egy ilyan mező:Player name.Ide tudjátok beírni a neveteket a színkódokkal.A színkódokat úgy tudod használni, hogy a fenti számok elé beszúrod ezt a jelet: ^ (Alt GR+3). Ha a jel mögé teszed a számot, a Call of Duty azt mindig színkódnak fogja értelmezni. Az adott szín mindig a következő ^ jelig tart, tehát ha a nevünknek csak a felét szeretnénk színezni, akkor azt a felét, amit meg szeretnénk hagyni eredetiben, azt lássuk el fehér színkóddal (^7).

III. Speciális színkód: Ha azt szeretnénk, hogy a nevünk akkor is színes legyen, amikor egy csapattársunk ránk mutat multiplayer játékban, vagy ha lelőnek, vagy mi lövünk le mást, és a jobb oldali oszlopban a nevünk színes legyen, akkor ezt úgy tudjuk elérni, hogy dupla színkódot használunk. Ennek egy hátránya van, nevezetesen, hogy a nevünk a többi esetben tartalmazni fogja ^ jelet és a számot (tehát a többi esetben látszódni fog a színkód maga is).

A másik  lehetőség a nevünk színezésére hogy játék közben nyomunk egy ESC-t ott rámegyünk a Multyplayer Options-ra és ott találjuk a nevünket.Rákattintunk és beírjuk színkódokkal együtt a nevünket!!Itt vannak a példák:

 

Színkód Név Nevünk a HUD jobb oldalán
^1Heavy^7>> ^2Domi Heavy>> Domi Heavy>> Domi
^^11Heavy^^77>> ^^22Domi ^1Heavy^7>> ^2Domi Heavy>> Domi
^^11Heavy^7>> ^2Domi ^1Heavy>> Domi Heavy>> Domi

Fontos! A nevünk a színkódokkal együtt maximum 29 karakterből állhat, a  program a többit nem tudja megjeleníteni.